Mad kursus i åbent ildsted

FrivillighedsAkademiet tilbyder, onsdag den 19. juni en temadag om madlavning på åbent ildsted. Kurset afholdes på Det Grønne Museum i Auning

Det bliver med spændende formidling om maden og praktisk workshop, hvor der
sætter fokus på fremstilling af maden i 16-1700tallet over det åbne ildsted. Du vil blive klædt på til, at kunne videregive viden om og færdigheder i at fremstille maden så du også vil kunne inddrage børn/gæster i processen.

Så kom og vær med - og få viden om mad fremstillet over åbent ildsted.

Praktisk
Dato: Onsdag d. 19. juni kl. 09:00-16:00
Sted: Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning
Tilmelding: Tilmelding via FrivillighedsAkademiets hjemmeside

TILMELDING senest mandag d. 10. juni kl. 12.00. Pladserne fordeles efter først til mølleprincippet (max 50 personer).

Læs mere og find tilmelding HER