Program

  

Fredag d. 21 juni

Kl. 09.30

Officiel åbning af 1700 tals Festivalen, Havnepladsen

Borgmester Hans Østergaard byder velkommen og åbner officielt 2019 udgaven af 1700 tals Festivalen. 

 

Kl.: 09.30

Ringkøbing Skole & 1700-tallet, Havnepladsen

750 skoleelever fra 0. til 8. klasse på Ringkøbing Skole danser fælles folkedans på Havnepladsen.

KL.: 10.00 - 14.30

Stylte Signe

Mød dejlige BarokBente, eller den lidt kantede Prinsesse. De kommer begge på stylter.

 

Kl. 10.00 - 19.00

Smedien har åben, Havnepladsen

Vestjysk Smedelaug åbner smedjen og arbejder som i gamle dage. Den let genkendelige lyd fra smedens hammer vil fylde pladsen. Kom og se, hvordan en hestesko bliver til, eller hvordan man lavede en kniv.

 

 

Kl. 10.00 - 19.00

Historisk marked, Torvet

Gaden fyldes med boder, hvor kunsthåndværkere og designere fra området præsenterer og sælger deres produkter. Gå på opdagelse blandt de hyggelige boder og gør måske en rigtig god handel. 

 

Kl. 10.00 - 19.00

Stearinlys som i 1700 tallet, Torvet

En sjov og spændende aktivitet for både børn og voksne. Kom ned og oplev hvordan man dypper lys, måske kan du endda få lov at give en hånd med!

Kl. 10.00 - 18.15

Leg som i 1700-tallet, Torvegade

Her er noget for alle barnlige sjæle! Træk tov, gå på stylter, hink med hinkesten, tril kugler, træk stok, sjip, kom i fedtefadet eller byg din egen hule i halm. Der er garanti for smil og grin!

KL.: 10.00 - 18.00

Åbenthus i Dragtlauget, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Ringkøbing-Skjern Museums dragt/kostume laug har gennem de sidste år opbygget en anseelig “Dragtbank” med historiske dragter til eksempelvis 1700 tallet. En del af oplevelsen ved at besøge Ringkøbing-Skjern Museums afdelinger er, at det er med til at gøre historien mere levende og autentisk.
Det vil Ringkøbing-Skjern Museums dragt & kostume-laug gerne vise frem og holder i den anledning åbent hus på 1. sal i Dommerkontoret

KL.:

Hestevognskørsel

Læn dig tilbage og nyd hestehovenes klang, mens du nyder Ringkøbing i feststemning . Tag en tur med hestevognen rundt i Ringkøbing, som vil summe af liv, musik, gøgl og fortællinger fra 1700 tallet. Start ved Havnepladsen.

 

 KL.: 10.00 - 19.00

Madkultur i 1700-talet, Torvet

 Kom og oplev 1700-tallets madkultur. Hør hvad bonden, købmanden og herremanden fik at spise. Begge dage vil der blive lavet 1700-tals mad - og der vil selvfølgelig også være smagsprøver!  

KL.: 10.00 - 19.00

Kast med Porcelæn, Torvet

Af hensyn til de danske fabrikker, må der ikke indføres bemalet fajance i Danmark. Men det har købmand Peder Tang alligevel gjort! Hjælp os med at fjerne beviserne… Find boden på
Torvet.

KL.: 11.00 - 17.00

1700-tal / Silhuetklip, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum byder indenfor til et væld af 1700-talsoplevelser! Kom og lav dit eget silhuetbillede, og se de smukt pyntede borde, der alle har 1700-tallet som tema.
En silhuet er et udklippet skyggebillede - og en meget populær kunstform i slutningen af 1700-tallet. På Dommerkontoret kan I også se 1700-tals dragter og Jesper Malers prospekter, der viser hvordan Ringkøbing så ud i 1700-tallet.

KL.: 11.00  og  KL.: 13.00

Byvandring med Ringkøbing-Skjern Museum, mødested Torvet

Historien bliver levende, når en tjenestepige fra Ringkøbing i 1700-tallet viser dig rundt i hendes by - set fra hendes perspektiv. Du bliver taget med på en levende og spændende historisk tur, og ser Ringkøbing på en helt ny måde. Byvandringen starter på Torvet og slutter ved Ringkøbing Museum. Mødested: Torvet 22 - Pris: kr.: 80,-

KL.: 12.00 - 13.00 & KL.: 16.00 - 17.00

Mød den Kloge Mand, Havnepladsen

Kom og mød den kloge mand på havnen! Den kloge mand har en helt særlig indsigt og evne til at helbrede sygdomme og lidelser.
Fredag viser den kloge mand, hvordan han dissekerer, mens han fremviser og fortæller om kroppens organer. Der er garanti, for at det bliver spændende og måske en smule griset!
Lørdag brygger den kloge mand! Her kan du både opleve bryggekunsten og høre fortællinger om ølbryggerne i 1700-tallet.

Kl. 12.00 - 19.00

Husdyr på Torvet

Kom på torvet og se og klap geder, får og gæs. Oplev dyrene som man levede af i 1700-tallet. Hør fortællingen om de gamle danske racer.

 

 KL.: 14.00 - 15.00 - 16.00 og 17.00

Rakkerene i Ringkøbing, Torvet

 Mød rakkerne i Ringkøbings gader! Det er de udstødte rakker, der står for at udføre det æreløse arbejde. Så det er blandt andet rakkerne, der er med, når forbrydere skal have deres straf! 

 

KL.: 14.00 -15.00

Kaffesalon, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Kom til kaffesalon! Fredag og lørdag inviteres I til salon på Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum. Her bliver I taget tilbage til 1700-tallets salonkultur, mens vi hører om - og ikke mindst smager på - fortiden! Arrangementet omhandler i særligt kaffe! Den sorte drik har været med os i generationer og i 1700-tallet mente Holberg at kaffe, havde fine medicinske virkninger og kunne bruges som middel imod både mave-, hoved- og tandpine. Men man skulle også passe på! For meget kaffe kunne gøre mænd sterile. I det hele taget er historien om kaffen i 1700 frem til i dag en god fortælling.
Glæd jer til at høre den, smage den og opleve de smukt dækkede kaffeborde.
Find biletter til kaffesalon via linket HER
Find billetter til kaffesaælon med byvandirng via lionket HER

KL.: 14.00 - 19.00

Rebslageren, Algade

Oplev en ægte rebslager! Rebslagerteknikken kom for alvor til Danmark i 1700-tallet. Og disse dage kan du opleve de helt nye teknikker, når rebslageren slår reb og fortæller.
Der kan købes sjippetov ved rebslageren.

 

KL.: 14.30 & kl. 16.30

Spillemandsmusik - De 2 spillemænd, Havnepladsen

Musikken og sangen er finpudset gennem mange års optrædner i mange forskellinge sammenhæng. De drives ved det fælleskab der opstår gennem sang og dans.

 

KL.: 15.00

Sang & Drama, Cafe Teske

Kom forbi Cafe Teske og kom i rigtig dejligt humør, der vil være masser af sang og drama og ikke mindst lækker mad serveret med det helt rette 1700-tals glimt i øjet.

KL.: 15.30

Spillemandsmusik - De 2 spillemænd, Torvet

Musikken og sangen er finpudset gennem mange års optrædner i mange forskellinge sammenhæng. De drives ved det fælleskab der opstår gennem sang og dans.

KL.: 15.45, Torvet / Nygade

Skramle & Blæsekonen

Skramle & Blæsekonen er omrejsende gøglere med musikalsk håndelag udi rustnings- og køkkentøjsudretning. Så følg kærren! I jungmænd, muselmænd, natmænd og begmænd. I kloge koner, milde møer, frydelige fruer, højbårne herrer, jævne junkere og svedige svende. I mandfolk, kvindfolk, småfolk, skidtfolk, godtfolk, adelsfolk, taterfolk, ægtefolk, fattigfolk og fodfolk.

KL.: 16.00

Vægterne - Ringkøbings vogtere, Mødested på Torvet

Tag på en byvandring sammen med vægterne. En del af vægternes opgave var at holde ro og orden i byen om natten. Tag med på en tur, der er fyldt med sang og fortællinger fra Ringkøbing. Turen starter ved Torvet.

 

KL.: 16.15

Visekællinger & Markedsgøglere, Algade

Teatret OM fylder gaderne i Ringkøbing med sang. Sangene leveres af visekællinger og bissekræmmere, som går rundt i byen og synger om dramatiske hændelser, kærlighed og dagens sladder.

 

 

Kl. 16.30

Byvandring med Ringkøbing Bevaringsforening

Byvandring med Ringkøbing Bevaringsforening. Hør om Ringkøbings byggeskik og købmandsgårde i 1700-tallet. Start ved det gamle rådhus på Torvet. Gratis.

 

KL. 17.15

Folkedans, Havnepladsen

Folkedans som det blev danset i 1700-tallet. Kom og oplev suset fra historien, når danserne tager dig med tilbage til 1700-tallet.

 

 KL.: 17.30

Skramle & Blæsekonen, Torvet / Vesterstrandgade / Havnepladsen

Skramle & Blæsekonen er omrejsende gøglere med musikalsk håndelag udi rustnings- og køkkentøjsudretning. Så følg kærren! I jungmænd, muselmænd, natmænd og begmænd. I kloge koner, milde møer, frydelige fruer, højbårne herrer, jævne junkere og svedige svende. I mandfolk, kvindfolk, småfolk, skidtfolk, godtfolk, adelsfolk, taterfolk, ægtefolk, fattigfolk og fodfolk.

KL.: 18.00

Visekællinger & Markedsgøglere, Torvet / Vetserstrandgade

Teatret OM fylder gaderne i Ringkøbing med sang og gøgl. Sangene leveres af visekællinger, som går rundt i byen og synger om dramatiske hændelser, kærlighed og dagens sladder. Markedsgøglerne vil overraske, impornere og helt sikkert give anledning til masser af grin.

KL.: 18.30 - ca. 22.00

1700-tals aften med mad, sang og musik, Havnepladsen

Hvordan smagte 1700-tallets Vestjylland? Det spørgsmål vil madhistoriker og forfatter Asmus Gamdrup Jensen forsøge at besvare med et levende og underholdende oplæg om 1700-tallets madkultur i området omkring Ringkøbing. I forlængelse af oplægget vil der blive serveret en smagstallerken med bud på, hvordan 1700-tallet har smagt. Niels Sangild fra Hvide Sande Bryghus vil fortælle om øllet historie og have øl med fra bryghuset. Når maden er fordøjet vil Vestjysk Spillemandslaug, komme og spille folkemusik og Vægterne kommer forbi med deres sange.. Billet til arrangementet kan købes på Turist kontoret i Ringkøbing og Hvide Sande og koster 275,-

KL.: 18.30

Folkedans, Torvegade

Folkedans som det blev danset i 1700-tallet. Kom og oplev suset fra historien, når danserne tager dig med tilbage til 1700-tallet.

KL.: 20.00 - 21.00 (ca.)

Spillemandsmusik, Havnepladsen

Oplev det 10 mand store orkester fra Vestjyskspillemandslaug give lyd til 1700 tallet. Vestjyskspillemandslaug spiller op til fest. Repertoiret byder på dansk spillemandsmusik, men også spillemandsmusik fra Ringkøbing området.

KL.: 20.00

Vægterne - Ringkøbings vogtere

Tag på en byvandring sammen med vægterne. En del af vægternes opgave var at holde ro og orden i byen om natten. Tag med på en tur, der er fyldt med sang og fortællinger fra Ringkøbing. Turen starter ved Torvet og slutter i teltet på Havnen, med fælles sang

Lørdag d. 22. Juni

Kl. 10.00 - 16.00

Smedien har åben, Havnepladsen

Vestjysk Smedelaug åbner smedjen og arbejder som i gamle dage. Den let genkendelige lyd fra smedens hammer vil fylde pladsen. Kom og se, hvordan en hestesko bliver til, eller hvordan man lavede en kniv.

Kl. 10.00 - 16.00

Lav dit eget lys, Torvet

En sjov og spændende aktivitet for både børn og voksne. Kom ned og lav dit eget lys næsten som i 1700-tallet. 

Kl. 10.00 - 16.00

Hestevognskørsel

Læn dig tilbage og nyd hestehovenes klang, mens du nyder Ringkøbing i feststemning . Tag en tur med hestevognen rundt i Ringkøbing, som vil summe af liv, musik, gøgl og fortællinger fra 1700 tallet.

KL.: 10.00 - 16.00

Husdyr, Torvet

Kom på torvet og se og klap geder, får og gæs. Oplev dyren som man levede af i 1700-tallet. Hør fortællingen om de gamle danske racer.

KL.: 10.00 - 16.00

Faaborg Kanonérlaug, Havnen

Faaborg Kanonérlaug er en militær historisk forening, der genskaber og fortæller om dansk militærhistorie og den kultur- og lokal-historie, som knytter sig dertil. Udgangspunktet er 1700-tallets slutning og starten af 1800-tallet.

Kl. 11.00: Kanontorden og musketskud - Salutering på kanon med Dansk Løsen (3 skud: for Gud, Konge og Fædreland). Rullesalut på musketter (skud, der brager fra den ene ende af geleddet til den anden).

 Rundering i byen/torvet, hvor vi går vagt og laver liv og sørger for ro og orden samtidig med liv i lejren.


Kl. 13.30: Kanontorden og musketskud - Salutering på kanon med Dansk Løsen (3 skud: for Gud, Konge og Fædreland). Rullesalut på musketter (skud, der brager fra den ene ende af geleddet til den anden).

 Kl. 14.00: Beretninger om soldaterlivet og trosmadammernes betydning

Historieformidling i lejren om soldaterlivet og om trosmadammerne: deres opgaver, livsvilkår, betydningen af deres uniformer og klæder.

 Kl. 15.30: Kanontorden og musketskud - Salutering på kanon med Dansk Løsen (3 skud: for Gud, Konge og Fædreland). Rullesalut på musketter (skud, der brager fra den ene ende af geleddet til den anden).

 

KL.: 10.00 - 16.00

Historisk Marked, Torvet

Torvet fyldes med boder, hvor kunsthåndværkere, designere fødevare producenter osv. fra området præsenterer og sælger deres produkter. Gå på opdagelse blandt de hyggelige boder og gør måske en rigtig god handel.

KL.: 10.00 - 16.00

Leg som i 1700-tallet med Gerlev Idrætshøjskole, Torvegade

Gerlev Idrætshøjskole indbyder til LEG for ALLE.Her er noget for alle barnlige sjæle! Instruktørerne vil lege med mindre og stører grupper f.eks. styrkelege som ”Gå til Island efter sild”, ”Tyren i det røde hav”, ”Stikke Palles øje ud” m.fl. Du kan også trække tov, gå på stylter, hink med hinkesten, tril kugler, træk stok, sjip eller kom i fedtefadet. Der er garanti for smil og grin!

KL.: 10.00 - 12.30

BarokBente eller Prinsessen

Mød dejlige BarokBente, eller den lidt kantede Prinsesse. De kommer begge på stylter.

 

KL.: 10.00 - 14.00

1700-tals Silhuetklip, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum byder indenfor til et væld af 1700-talsoplevelser! Kom og lav dit eget silhuetbillede, og se de smukt pyntede borde, der alle har 1700-tallet som tema.
En silhuet er et udklippet skyggebillede - og en meget populær kunstform i slutningen af 1700-tallet. På Dommerkontoret kan I også se 1700-tals dragter og Jesper Malers prospekter, der viser hvordan Ringkøbing så ud i 1700-tallet.

KL.: 10.00 - 16.00

Åbenthus i Dragtlauget, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Ringkøbing-Skjern Museums dragt/kostume laug har gennem de sidste år opbygget en anseelig “Dragtbank” med historiske dragter til eksempelvis 1700 tallet. En del af oplevelsen ved at besøge Ringkøbing-Skjern Museums afdelinger er, at det er med til at gøre historien mere levende og autentisk.
Det vil Ringkøbing-Skjern Museums dragt & kostume-laug gerne vise frem og holder i den anledning åbent hus på 1. sal i Dommerkontoret

KL.: 10.00 - 16.00

Madkultur i 1700-tallet, Torvet

Kom og oplev 1700-tallets madkultur. Hør hvad bonden, købmanden og herremanden fik at spise. Begge dage vil der blive lavet 1700-tals mad - og der vil selvfølgelig også være smagsprøver!

KL.: 10.00 - 16.00

Kast med Porcelæn, Torvet

Af hensyn til de danske fabrikker, må der ikke indføres bemalet fajance i Danmark. Men det har købmand Peder Tang alligevel gjort! Hjælp os med at fjerne beviserne… Find boden på
Torvet.

KL.: 10.15 - 11.45

Tidsrejse for Børn, Haven ved Ringkøbing Museum

Ta’ med på en tidsrejse! Vi leger os tilbage i tiden og oplever livet i 1700-tallet. Kom med, for vi har travlt! Der er forskellige aktiviteter, som vi skal have klaret, inden det magiske fad i stearinlysets skær igen fører os tilbage til nutiden. Så kom og vær med og bare rolig - mor og far kan sagtens lege med! Der betales entré ved indgangen til Ringkøbing Museum. Voksne 50 kr. Børn er gratis i følge med en voksen.
Ingen tilmelding.

KL.: 10.15 & 14.30

Ramashang, Torvet

Musik og gøgl med smil og glimt i øjet. Ramashang spiller musik, så dine ben ikke vil stå stille og din næse begynder at danse. Garanti for leg, råb, grin og masser af humor.

KL.: 10.45

Skramle & Blæsekonen, Havnepladsen

Skramle & Blæsekonen er omrejsende gøglere med musikalsk håndelag udi rustnings- og køkkentøjsudretning. Så følg kærren! I jungmænd, muselmænd, natmænd og begmænd. I kloge koner, milde møer, frydelige fruer, højbårne herrer, jævne junkere og svedige svende. I mandfolk, kvindfolk, småfolk, skidtfolk, godtfolk, adelsfolk, taterfolk, ægtefolk, fattigfolk og fodfolk.

KL.: 11.00 - 12.00 - 13.00 & 14.00

 Rakkerene i Ringkøbing, Torvet

Mød rakkerne i Ringkøbings gader! Det er de udstødte rakker, der står for at udføre det æreløse arbejde. Så det er blandt andet rakkerne, der er med, når forbrydere skal have deres straf!

KL.: 11.00  og  KL.: 13.00

Byvandring med Ringkøbing-Skjern Museum, Mødested Torvet

Historien bliver levende, når en tjenestepige fra Ringkøbing i 1700-tallet viser dig rundt i hendes by - set fra hendes perspektiv. Du bliver taget med på en levende og spændende historisk tur, og ser Ringkøbing på en helt ny måde. Byvandringen starter på Torvet og slutter ved Ringkøbing Museum. Mødested: Torvet 22 - Pris: kr.: 80,-

 

KL.: 11.30

Ramashang, Algade

Musik og gøgl med smil og glimt i øjet. Ramashang spiller musik, så dine ben ikke vil stå stille og din næse begynder at danse. Garanti for leg, råb, grin og masser af humor.

KL.: 12.00 - 16.00

Rebslageren, Algade

Oplev en ægte rebslager! Rebslagerteknikken kom for alvor til Danmark i 1700-tallet. Og disse dage kan du opleve de helt nye teknikker, når rebslageren slår reb og fortæller.
Der kan købes sjippetov ved rebslageren.

KL.: 12.00 - 16.00

Møde den Kloge Mand, Havnepladsen

Kom og mød den kloge mand på havnen! Den kloge mand har en helt særlig indsigt og evne til at helbrede sygdomme og lidelser.
Fredag viser den kloge mand, hvordan han dissekerer, mens han fremviser og fortæller om kroppens organer. Der er garanti, for at det bliver spændende og måske en smule griset!
Lørdag brygger den kloge mand! Her kan du både opleve bryggekunsten og høre fortællinger om ølbryggerne i 1700-tallet.

KL.: 13.00

Ramashang, Havnepladsen

Musik og gøgl med smil og glimt i øjet. Ramashang spiller musik, så dine ben ikke vil stå stille og din næse begynder at danse. Garanti for leg, råb, grin og masser af humor.

KL.: 13.15

Spillemandsmusik - De 2 Spillemænd, Nygade

Musikken og sangen er finpudset gennem mange års optrædner i mange forskellinge sammenhæng. De drives ved det fælleskab der opstår gennem sang og dans.

KL. 13.15

Skramle & Blæsekonen, Torvet / Algade

Skramle & Blæsekonen er omrejsende gøglere med musikalsk håndelag udi rustnings- og køkkentøjsudretning. Så følg kærren! I jungmænd, muselmænd, natmænd og begmænd. I kloge koner, milde møer, frydelige fruer, højbårne herrer, jævne junkere og svedige svende. I mandfolk, kvindfolk, småfolk, skidtfolk, godtfolk, adelsfolk, taterfolk, ægtefolk, fattigfolk og fodfolk.

KL.: 13.30

Visekællinger & Markedsgøglere, Algade

Teatret OM fylder gaderne i Ringkøbing med sang og gøgl. Sangene leveres af visekællinger, som går rundt i byen og synger om dramatiske hændelser, kærlighed og dagens sladder. Markedsgøglerne vil overraske, impornere og helt sikkert give anledning til masser af grin.

KL.: 14.00 - 15.00

Kaffesalon, Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum

Kom til kaffesalon! Fredag og lørdag inviteres I til salon på Dommerkontoret ved Ringkøbing Museum. Her bliver I taget tilbage til 1700-tallets salonkultur, mens vi hører om - og ikke mindst smager på - fortiden! Arrangementet omhandler i særligt kaffe! Den sorte drik har været med os i generationer og i 1700-tallet mente Holberg at kaffe, havde fine medicinske virkninger og kunne bruges som middel imod både mave-, hoved- og tandpine. Men man skulle også passe på! For meget kaffe kunne gøre mænd sterile. I det hele taget er historien om kaffen i 1700 frem til i dag en god fortælling.
Glæd jer til at høre den, smage den og opleve de smukt dækkede kaffeborde.
Find billetter via linket HER
Find billetter inkl. byvandirng via linket HER

Kl. 14.00

Byvandring med Ringkøbing Bevaringsforening

Byvandring med Ringkøbing Bevaringsforening. Hør om Ringkøbings byggeskik og købmandsgårde i 1700-tallet. Start ved det gamle rådhus på Torvet. Gratis.

 

KL.: 14.15

Spillemandsmusik - De 2 Spillemænd, Havnepladsen

Musikken og sangen er finpudset gennem mange års optrædner i mange forskellinge sammenhæng. Vi drives ved det fælleskab der opstår gennem sang og dans.

KL. 15.00

Sang & Drama, Cafe Teske

Kom forbi Cafe Teske og kom i rigtig dejligt humør, der vil være masser af sang og drama og ikke mindst lækker mad serveret med det helt rette 1700-tals glimt i øjet.

KL.: 15.15

Spillemandsmusik  De 2 Spillemænd, Torvet / Algade

Musikken og sangen er finpudset gennem mange års optrædner i mange forskellinge sammenhæng. Vi drives ved det fælleskab der opstår gennem sang og dans.

KL.: 15.15

Visekællinger & Markedsgøglere, Torvet / Vesterstrandgade / Havnepladsen

Teatret OM fylder gaderne i Ringkøbing med sang. Sangene leveres af visekællinger og bissekræmmere, som går rundt i byen og synger om dramatiske hændelser, kærlighed og dagens sladder.

 

KL.: 16.00 & 20.00

Vægterne - Ringkøbings vogtere, mødested på Torvet

Tag på en byvandring sammen med vægterne. En del af vægternes opgave var at holde ro og orden i byen om natten. Tag med på en tur, der er fyldt med sang og fortællinger fra Ringkøbing. Turen starter ved Torvet.

 

 

Kl. 16.30

Eventyrlig eftermiddag med Mozart - for hele familien, Ringkøbing Kirke

Kom og oplev en usædvanlig udgave af Mozart’s opera Tryllefløjten, hvor musik og fortælling smelter sammen til en underholdende historie for alle aldre.
Fortælleren Kurt Thinggaard gengiver den utrolige historie, som både inkluderer rasende dronninger, fuglefængere, troldmænd, prinser og prinsesser og selvfølgelig en fløjte, der kan trylle.
De 4 internationale, prisvindende musikere fra Ensemble MidtVest fletter Mozarts helt vidunderlige musik fra operaen ind i fortællingen, i en samtidig udgave for fløjte og strygetrio.
Medvirkende: Kurt Thinggaard, fortæller - Charlotte Norholt, fløjte - Ana Feitosa, violin - Sanna Ripatti, bratsch - Jonathan Slaatto, cello
Pris kr. 100,-